ОБНОВЕНА ФАСАДАТА НА МУЗИЧКОТО УЧИЛИШТЕ

ОБНОВЕНА ФАСАДАТА НА МУЗИЧКОТО УЧИЛИШТЕ

Завршена е обновата на фасадата на музичкото училиште во Битола. Ова е дел од проектот за обнова на фасадите на објектите од старото градско јадро. Дел од проектот се и реновирањата на фасадите на гимназијата „Јосип Броз Тито“ и безистенот, а во план се обнови и на делови од објектите на Завод и музеј Битола, како и спомен куќите на Гоце Делчев и Стив Наумов.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC