ОПШТИНСКОТО СРЕДНО ТЕХНИЧКО УЧИЛИШТЕ СЕ ВКЛУЧИ ВО ИЗРАБОТКА НА ЗАШТИТНИ МАСКИ СО ВИЗИРИ

ОПШТИНСКОТО СРЕДНО ТЕХНИЧКО УЧИЛИШТЕ СЕ ВКЛУЧИ ВО ИЗРАБОТКА НА ЗАШТИТНИ МАСКИ СО ВИЗИРИ

Средното општинско техничко училиште „Ѓорѓи Наумов“ од Битола се вклучи во хуманитарната акција за изработка на заштитни маски со визири за здравствените работници. Повеќе информации за хуманитарната акција во која се вклучува училиштето, може да прочитате на веб страницата на СОТУ „Ѓорѓи Наумов“, на овој линк.