ПОВЛЕКУВАЊЕ НА АБОЛИЦИЈАТА

ПОВЛЕКУВАЊЕ НА АБОЛИЦИЈАТА

Почитувани,

Градоначалникот на општина Битола – Владимир Талески, испрати барање до Претседателот на Р. Македонија – Ѓорѓе Иванов за повлекување на аболицијата.
Во прилог Ви го испраќаме барањето.

ПОВЛЕКУВАЊЕ НА АБОЛИЦИЈАТА

Со почит,