ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 8 СЕПТЕМВРИ

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 8 СЕПТЕМВРИ

По повод Денот на независноста на Република Македонија, 8 септември, заменик градоначалничката на Општина Битола, Емилија Костурски, претставници од Советот на Општина Битола, претставници од Сојузот на борци и други делегации и граѓани, положија свежо цвеќе пред Споменикот на револуцијата, кај Центарот за култура во Битола.