ПРОГРАМА 4 НОЕМВРИ: ШАХОВСКИ ТУРНИР

ПРОГРАМА 4 НОЕМВРИ: ШАХОВСКИ ТУРНИР

Дел од четвртоноемвриската програма на општина Битола, е и шаховскиот турнир во организација на Здружението на слепи лица, кој завршува утре.