ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ НА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ

ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ НА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ

Почитувани граѓани,

Рокот за аплицирање на јавниот повик за субвенционирање на домаќинствата во општина Битола за набавка и монтажа на високоефикасни инвертер клима уреди, е продолжен и истиот ќе трае денес 02.10.2020 година до 23:59.

Продолжувањето е во функција на надополнување на часовите кога страницата не беше достапна за аплицирање на 18.09.2020 година.