САНАЦИЈА НА КАНАЛИЗАЦИОНА И ВОДОВОДНА МРЕЖА НА УЛ. „АЛБЕРТ АЈНШТАЈН“

САНАЦИЈА НА КАНАЛИЗАЦИОНА И ВОДОВОДНА МРЕЖА НА УЛ. „АЛБЕРТ АЈНШТАЈН“

Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска изврши увид во санацијата на канализациона и водоводна мрежа на ул. „Алберт Ајнштајн“, по што ќе следува и уредување на коловозот. Решение со кое се надминува голем децениски проблем за жителите на оваа улица.