САНАЦИЈА НА КРАК ОД УЛ. КОСТУРСКА

САНАЦИЈА НА КРАК ОД УЛ. КОСТУРСКА

Затворен уште еден каллив потег во населбата Горно Оризари, на крак од улицата Костурска. Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска го посети местото на изведба и оствари средба со локалното население, кое изрази благодарност за интервенциите кои што се преземаат во овој дел од градот.

Посетата на населбата Горно Оризари на градоначалничката Петровска и дел од тимот задолжен за реализација на проектите, беше искористена и за одредени предлози за натамошно инфраструктурно подобрување.