СЕ АСФАЛТИРА ИГРАЛИШТЕТО ВО СЕЛО ЛОГОВАРДИ

СЕ АСФАЛТИРА ИГРАЛИШТЕТО ВО СЕЛО ЛОГОВАРДИ

Денес се реализира уште една фаза од проектот „ Повеќенаменско игралиште во село Логоварди“, односно истото се асфалтира. Игралиштето вклучува терен за мал фудбал, ракомет и одбојка. Вредноста на проектот изнесува 1.600.000 денари.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC