СЕ АСФАЛТИРА ИЗЛЕЗОТ БИТОЛА – ПРИЛЕП

СЕ АСФАЛТИРА ИЗЛЕЗОТ БИТОЛА – ПРИЛЕП

Денес започна асфалтирањето на излезот Битола – Прилеп.  Градежните активности во овој дел започнаа пред еден месец на иницијатива на Општина Битола, а во соработка со Јавното претпријатие за државни патишта, „Македонија пат“ и ЈКП „Нискоградба“ од Битола.