СЕ САНИРА ПАРКИНГОТ КАЈ СПОРТСКАТА САЛА

СЕ САНИРА ПАРКИНГОТ КАЈ СПОРТСКАТА САЛА

Започна санацијата на ударните дупки на паркингот кај Спортската сала „Боро Чурлевски“ во Битола. Екипи на КЈП „нискоградба“ деновиве ќе го санираат просторот кој е дел од паркинг зоната на новото јавно претпријатие за паркинзи во рамките на општината, ЈПП ЈЛП Битола.  Екипите на КЈП „Нискоградба“ на терен вршат порамнување и асфалтирање на оштетените делови на паркингот.