СООПШТЕНИЕ

СООПШТЕНИЕ

Од утре Општина Битола продолжува со градежните активности за рехабилитација на ул. „Димитар Илиевски Мурато“, втора делница, на потегот од раскрсницата со ул. Никола Тесла, до Широк Сокак. Се известуваат граѓаните дека улицата ќе биде затворена за сообраќај, согласно сообраќајниот проект за времен режим.