СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА РЕПУБЛИКА СЛОВЕНИЈА

СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА РЕПУБЛИКА СЛОВЕНИЈА

Градоначалникот д-р Владимир Талески, денес оствари средба со амбасадорот на Република Словенија, г-динот Бранко Раковец и неговите соработници.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC