СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ТЕУТА АРИФИ

СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ТЕУТА АРИФИ

Градоначалничката на Општина Битола, м-р Наташа Петровска, денес оствари средба со градоначалничката на Тетово, Теута Арифи која заедно со претставници од својот кабинет, денес ја посети општината. На состанокот, на кој се разговараше за плановите за понатамошен развој и напредок на двете општини, присуствуваше и советникот од Советот на Општина Битола, Бурим Ќерими.