СРЕДБА СО ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА

СРЕДБА СО ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА

Градоначалничката на Општина Битола, м-р Наташа Петровска, денес оствари средба со Претседателката на Еврејската заедница на Република Македонија, д-р Берта Романо-Николиќ и извршниот директор на Фондот на Холокаустот на Евреите од Македонија, Горан Садикаријо.