СРЕДБА СО СЛОВАЧКИОТ АМБАСАДОР

СРЕДБА СО СЛОВАЧКИОТ АМБАСАДОР

Амбасадорот на Република Словачка Н.Е. Мартин Безак денес на средбата со градоначалникот д-р Владимир Талески, го изрази своето задоволство од посетата на Битола и посочи на изготвување на повеќе заеднички проекти, кои би ги оствариле и би биле од големо значење за развојот на Битола на повеќе полиња.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC