СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА НА СИТЕ УЧЕНИЦИ

СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА НА СИТЕ УЧЕНИЦИ

Градоначалникот на општина Битола д-р Владимир Талески, по повод почетокот на новата учебна 2017 – 2018 година на сите ученици и вработени во основните и средните училишта им посака среќна и успешна учебна година, а посебно ги поздрави и им посака среќен почеток на сите првачиња во општина Битола.