СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

Со најискрени желби за добро здравје, благосостојба, мир и хармонија во семејството, Градоначалникот на Општина Битола, м-р Наташа Петровска, по повод големиот христијански празник Воскресение Христово Велигден, испраќа честитка до сите свои сограѓани – верници од православна вероисповед.