ТРАДИЦИОНАЛНА СРЕДБА СО УРБАНИТЕ И МЕСНИТЕ ЗАЕДНИЦИ

ТРАДИЦИОНАЛНА СРЕДБА СО УРБАНИТЕ И МЕСНИТЕ ЗАЕДНИЦИ

На средбата која традиционално се одржува секоја година со претставниците на урбаните и месните заедници, се разговараше за проектите кои се реализираа во минатата 2016 година и кои ќе се реализираат во оваа година.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC