ТРЕТА ФОРУМСКА СЕСИЈА – КРЕИРАЊЕ НА БУЏЕТОТ ЗА 2024 ГОДИНА

ТРЕТА ФОРУМСКА СЕСИЈА – КРЕИРАЊЕ НА БУЏЕТОТ ЗА 2024 ГОДИНА

Општина Битола Ве поканува на третата форумска сесија од Буџетскиот Форум во општина Битола, која ќе се одржи во петок, 24.11.2023, со почеток во 11 часот, во хотелот Премиер.