ФУДБАЛСКИ ТУРНИР ДЕЛ ОД ПРОГРАМАТА ЗА „4 НОЕМВРИ“ НА ОПШТИНА БИТОЛА

ФУДБАЛСКИ ТУРНИР ДЕЛ ОД ПРОГРАМАТА ЗА „4 НОЕМВРИ“ НА ОПШТИНА БИТОЛА

Како дел од програмата, по повод одбележувањето на Денот на ослободувањето на Битола, во Спортската сала „Боро Чурлевски“ се одржа ревијален фудбалски натпревар, помеѓу екипите на ветерани на ЗФСК „Јове Начко“ и ФК „Пелистер“.