ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА ПО ПОВОД БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ

ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА ПО ПОВОД БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ

Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска, упати честитка до верниците, кои денес го одбележуваат Христовото раѓање-Божик.

„Би сакала во оваа прилика да им Го честитам Божик на сите верници кои што денес го празнуваат, да им посакам добро здравје, топол дом и успех во нивните животи“, порача Петровска.