ЧЕСТИТКА ОД ПЕТРОВСКА ПО ПОВОД 8 СЕПТЕМВРИ

ЧЕСТИТКА ОД ПЕТРОВСКА ПО ПОВОД 8 СЕПТЕМВРИ

Во оваа прилика им го честитам празникот 8 Септември на сите граѓани на општината, како и на цела држава по повод независноста на државата и мислам дека токму ваквото издание на „Незаборав“ е добра прилика утре да го одбележиме овој голем празник.