ЧЕТВРТА ФОРУМСКА СЕСИЈА ОД БУЏЕТСКИОТ ФОРУМ ВО ОПШТИНА БИТОЛА

ЧЕТВРТА ФОРУМСКА СЕСИЈА ОД БУЏЕТСКИОТ ФОРУМ ВО ОПШТИНА БИТОЛА

Општина Битола Ве поканува на четвртата форумска сесија од Буџетскиот Форум во општина Битола, која ќе се одржи во понеделник, 04.12.2023, со почеток во 11 часот, во хотелот Премиер.