15 ПРОЕКТИ ПОВРЗАНИ СО ЦЕНТРАЛНАТА ПЕШАЧКА ТРАЕКТОРИЈА ОД ХЕРАКЛЕЈА ДО СТАРАТА ЧАРШИЈА ВО ВРЕДНОСТ ОД НАД 10 МИЛИОНИ ЕВРА

15 ПРОЕКТИ ПОВРЗАНИ СО ЦЕНТРАЛНАТА ПЕШАЧКА ТРАЕКТОРИЈА ОД ХЕРАКЛЕЈА ДО СТАРАТА ЧАРШИЈА ВО ВРЕДНОСТ ОД НАД 10 МИЛИОНИ ЕВРА

 1. РЕКОНСТРУКЦИЈА НА РИМСКИОТ ПАТ КОН ХЕРАКЛЕЈА
 2. РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПЕШАЧКАТА ПАТЕКА НА ТУМБЕ КАФЕ ВО ДОЛЖИНА ОД 538 МЕТРИ
 3. РЕКОНСТРУКЦИЈА И ДОГРАДБА НА ОТВОРЕНИОТ КАНАЛ ВО ДОЛЖИНА ОД 2052 МЕТРИ
 4. ИЗГРАДЕНА СЕВЕРНАТА ТРИБИНА НА СТАДИОНОТ ПОД ТУМБЕ КАФЕ
 5. НОВ ПОКРИВ И НОВА ДОГРАМА НА СПОРТСКАТА САЛА „БОРО ЧУРЛЕВСКИ“
 6. НАЈСОВРЕМЕНА ЛИЦЕНЦИРАНА КУГЛАНА
 7. ИЗГРАДБА НА УЛ.„КРУШЕВСКА РЕПУБЛИКА“
 8. КОМПЛЕТНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ОФИЦЕРСКИ ДОМ
 9. РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛ. „КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“
 10. ДОГРАДБА И ОПРЕМУВАЊЕ НА КИНО МАНАКИ
 11. РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛ.„ДИМИТАР ИЛИЕВСКИ МУРАТО“ ВО ДОЛЖИНА ОД 538 МЕТРИ
 12. КОМПЛЕТНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛ.„РУЗВЕЛТОВА“
 13. ПОСТАВЕНА УРБАНА ОПРЕМА И РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДЕЛ ОД БУЛЕВАР 1ВИ МАЈ
 14. ЗАМЕНЕТИ ИЗЛОЗИ НА ОБЈЕКТИ ВО СТАРАТА ЧАРШИЈА
 15. ГРАДСКИОТ ПАЗАР СО НОВ ЛИК

ОВА СЕ ДЕЛ ОД ПРОЕКТИТЕ РЕАЛИЗИРАНИ НА ОВОЈ ПОТЕГ, А ВО МЕЃУВРЕМЕ СЕ РАБОТИ И НА ДРУГИ ЛОКАЦИИ ВО ГРАДОТ.