Посета на Амбасадорот на СР Германија По Втор Пат За Тест

Посета на Амбасадорот на СР Германија По Втор Пат За Тест

 

2014-02-16 10:28:20

Протоколарна средба на  Амбасадорот  на СР Германија во РМ Ралф Брет со Градоначалникот Владимир Талески