БИТ ФЕСТ 2011 – МОНОДРАМА „ЛАСИЦА“

БИТ ФЕСТ 2011 – МОНОДРАМА „ЛАСИЦА“

Во изведба на театарот на Бугарската армија од Софија во Центарот за култура се одржа монодрамата „Ласица“ која побуди голем интерес кај битолската публика и љубителите на театарската уметност.