БИТФЕСТ- Промоција на романот „Подарок за блиски раце“ од Христијан Аџиовски

БИТФЕСТ- Промоција на романот „Подарок за блиски раце“ од Христијан Аџиовски

Романот „Подарок за блиски раце„ од Христијан Аџиовски му припаѓа на жанрот психолошки реализам. Станува збор за биографски роман во кој централно место имаат реални личности кои се дел од Хип Хоп и Рап сцената во Битола и другите градови. Романот зборува и за настани поврзани со нивните животи, настапи, емоции…