БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ – „СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА“ ЦЕНТАР ЗА ЕВРОПСКИ РАЗВОЈ И ИНТЕГРАЦИИ