БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА МУЗИКА

БИТ ФЕСТ: ФЕСТИВАЛ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА МУЗИКА

Во кантината на поранешната битолска касарна се одржа четвртото издание на фестивалот за електронска музика СМОТРА во организација на Асоцијација 615.