БИТ ФЕСТ:HISTORIA DE AMORE

БИТ ФЕСТ:HISTORIA DE AMORE

Во Домот на АРМ се одржа концертот насловен „Historiа de amore“. На овој настан покрај групата The government, настапија и нивните гости-пријатели.