БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА АМБИЕНТАЛНА МУЗИКА ХАРУНДО

БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА АМБИЕНТАЛНА МУЗИКА ХАРУНДО

Пред културниот центар Магаза како дел од програмата на БИТ ФЕСТ се одржа концерт на светска музика. Битолчани ги забавуваше групата Харундо од Италија.