БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА КЛАСИЧНА МУЗИКА И ОПЕРСКИ АРИИ

БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА КЛАСИЧНА МУЗИКА И ОПЕРСКИ АРИИ

Во Концертната сала на Завод и Музеј се одржа концерт на класична музика и оперски арии на Билјана Трајковска – сопран и Билјана Димовска – пијано.