БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА КУД „ПЛЕТЕНКА“

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА КУД „ПЛЕТЕНКА“

Во Античкиот локалитет „Хераклеа“ се одржа концерт на КУД Плетенка и гости – културно уметнички друштва од Србија и Бугарија. Концертот е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.