БИТ ФЕСТ: ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ПАМПЕРС

БИТ ФЕСТ: ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ПАМПЕРС

Во Горната сала на Дом на АРМ се одржа промоција на новиот албум на “Pumpers Unplugged”. Албумот е насловен “Mind games“, а промоцијата е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.