БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА РОК БАНДА

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА РОК БАНДА

Во дворот на АРМ се одржа концерт на Рок банда. Настапот е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2014.