БИТ ФЕСТ 2009 – ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „РЕКАТА ДРАГОР“

БИТ ФЕСТ 2009 – ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „РЕКАТА ДРАГОР“

Во дворот на Магазата се оддржа промоција на книгата „Реката Драгор “ од професор д-р Александар Стерјовски. Битолчани имаа можност да  се запознаат со минатото на нашиот град и неговата архитектура.