КОНЦЕРТ НА ИБРАХИМ ЏНГИС

КОНЦЕРТ НА ИБРАХИМ ЏНГИС

Познатиот македонски инструменталист Ибрахим Џнгис одржа незаборавен концерт во Магазата свирејќи музика од 15 век па се до денешната модерна музика.