БИТ ФЕСТ 2009 – ЗВЕЗДЕНА ОРБИТА

БИТ ФЕСТ 2009 – ЗВЕЗДЕНА ОРБИТА

Во рамките на Бит фест се организира концерт на популарноста Звездена орбита на кој настапија најпопуларните македонски звезди:Јован Јованов, Елвир Мекиќ, Ламбе Алабаковски, Некс тајм, ДНК, Ноне, битолските групи Памперси и Паркети.