ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 4 НОЕМВРИ

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 4 НОЕМВРИ

По повод Денот на ослободувањето на Битола, Градоначалникот на општина Битола, д-р Владимир Талески, претставници на Советот на општината, Сојузот на борци, Делегации од збратимените градови, претставници на политичките партии и други граѓани, положија свежо цвеќе пред споменикот на НОАВМ.