Изложба на графики „Кинески зодијак“ во организација на Друштвото за Македонско – Кинеско пријателство

Изложба на графики „Кинески зодијак“ во организација на Друштвото за Македонско – Кинеско пријателство

Во организација на Друштвото за Македонско – Кинеско пријателство, во изложбениот салон „Магаза“, во присуство на Градончалникот на Општина Битола, др. Владимир Талески и Амбасадорот на Р. Кина во Р. Македонија Н.Е. Вен Зеншун, беше отворена изложба на графики „Кинески зодијак“ од младата сликарка и графичарка Татјана Манева.