БИТ ФЕСТ 2008 -ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „КОШТАНА“

БИТ ФЕСТ 2008 -ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „КОШТАНА“

 

   Во НУ Завод и Музеј, Пацио се изведе театарската претстава „Коштана“ НУЦК Трајко Прокопиев , во изведба на театарот од Куманово.