Пофалници за најдобро украсени фасади

Пофалници за најдобро украсени фасади

 

    Општина Битола организираше акција за Најдобро новогодишно украсен простор со цел да ги стимулира граѓаните да ги украсат своите фасади, балкони и дворови што поубаво за време на Новогодишните празници. На најдобрите Градоначалникот г.Владимир Талески им врачи  пофалници.

Еден од најдобро украсените балкони

Една од најдобро украсените фасади