ИНФОРМАЦИИ ОД ОПШТИНСКИ КРИЗЕН ШТАБ КОВИД19

ИНФОРМАЦИИ ОД ОПШТИНСКИ КРИЗЕН ШТАБ КОВИД19

Корисни Линкови

ОТВОРЕНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА

СПИСОК НА ДЕЖУРНИ АПТЕКИ И РЕСТОРАНИ

http://www.pomagame.mk/

Центар за јавно здравје Битола

Последни Вести од општински кризен штаб за КОВИД 19:

ОПШТИНСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ ЗА СОСТОЈБАТА СО КОВИД-19 ВО БИТОЛА 19.10.2020

ДА СЕ ПОЧИТУВААТ МЕРКИТЕ И ДА НЕ СЕ КРИЈАТ КОНТАКТИТЕ – АПЕЛ ОД ОПШТИНСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ ВО БИТОЛА 27.07.2020

НОСЕЊЕТО МАСКИ И ДИСТАНЦИРАЊЕТО МОРА ДА ПРОДОЛЖИ, АПЕЛИРА ОПШТИНСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ 16.07.2020

ОПШТИНСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ СО КОНКРЕТНИ ПРЕВЕНТИВНИ НАСОКИ НА ДЕЛУВАЊЕ ВО БИТОЛА 05.07.2020

ПРОДОЛЖУВА ПРЕВЕНТИВНОТО ДЕЛУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ 16.06.2020

СОВЕСНИ ГРАЃАНИ – БЕЗБЕДНИ ГРАЃАНИ, АПЕЛИРА ОПШТИНСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ 20.05.2020

ИНФОРМАЦИИ ОД ОПШТИНСКИ КРИЗЕН ШТАБ КОВИД19 27.04.2020

МЕРКИ И ПРЕПОРАКИ ОД ОПШТИНСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ 24.04.2020

НОВО МАСОВНО ДЕЗИНФИЦИРАЊЕ ВО БИТОЛА 18.04.2020

ПОСТАВЕНИ ДЕЗИНФЕКЦИОНИ РАМПИ НА ВЛЕЗОВИТЕ ВО БИТОЛА 17.04.2020

МЕРКИ И ПРЕПОРАКИ ОД ДЕНЕШНИОТ СОСТАНОК НА ОПШТИНСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ 16.04.2020

НОВО МАСОВНО ДЕЗИНФИЦИРАЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ ВО ОПШТИНА БИТОЛА 11.04.2020

НОВИ ЗАКЛУЧОЦИ НА ОПШТИНСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ 08.04.2020

ПЕТРОВСКА ЗА НОВИТЕ КООРДИНАТИВНИ АКТИВНОСТИ НА ОПШТИНСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ 06.04.2020

ПРОДОЛЖУВААТ КООРДИНАТИВНИТЕ АКТИВНОСТИ НА ОПШТИНСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ 31.03.2020

Информации за потенцијални жртви на семејно насилство

Домашна училница