ОТВОРЕН ДЕН 06.02.2014

ОТВОРЕН ДЕН 06.02.2014

Почитувани,

Општина Битола, утре 06.02.2014 година (четврток) од 12.00 до 16.00 часот организира „Отворен ден за граѓаните на општината Битола“. Своите сугестии, предлози, прашања и идеи сите заинтересирани ќе можат да ги претстават пред Градоначалникот на Општина Битола д-р Владимир Талески и пред раководителите на општинските одделенија и сектори.