Посета на општината од страна на Претседателот на државата Бранко Црвенковски

Посета на општината од страна на Претседателот на државата Бранко Црвенковски

 

    Посета на општината од страна на Претседателот на државата Бранко Црвенковски. Претседателот Црвенковски се сретна и оствари средба со Градоначалникот Талески и координаторите на советничките групи. Се интересираше за процесот на децентрализација како и активностите на општината во таа насока.