РАКОМЕТАРИТЕ НА ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ

РАКОМЕТАРИТЕ НА ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ

Ракометарите на Македонската ракометна репрезентација денеска на средба со Градоначалник Владимир Талески. Селекторот Звонко Шундовски заедно со ракометарот Бранко Ангеловски на Градоначалникот Талески му подарија ракометен дрес, а тој во знак на благодарност им го подари грбот на Битола и уметничка слика.