НОВОГОДИШНА ПРОСЛАВА НА ПЛОШТАД МАГНОЛИЈА

НОВОГОДИШНА ПРОСЛАВА НА ПЛОШТАД МАГНОЛИЈА

Со детскиот музички блок „СИ ДО“ и детската театарска претстава „Работилницата на Дедо Мраз“ во организација на Дел Арте започна Новогодишната програма на Плоштадот Магнолија. Детските блокови продолжуваат до среда напладне.