Формати Галерија

БИТ ФЕСТ: СВЕЧЕНО ОТВОРЕНО 52 ИЗДАНИЕ НА РЕПУБЛИЧКИОТ ФЕСТИВАЛ НА НАРОДНИ ПЕСНИ И ИГРИ „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ БИТОЛА

Со орото „Комитско“ во изведба на КУД „Илинден“, на Ракометното игралиште во Битола, свечено беше отворено 52 издание на Републичкиот...

ОДРЖАНА ЈАВНА ДИСКУСИЈА КАКО ДЕЛ ОД ПРОЕКТОТ „КОН ТРАНСПАРЕНТНА, ОТЧЕТНА И ИНКЛУЗИВНА ПОЛИЦИЈА“

Како дел од проектот „Кон транспарентна, отчетна и инклузивна полиција“, имплементиран од Центарот за европски стратегии „Евротинк“, финансиски поддржан од...