Формати Слика

НОВИ ИНВЕСТИЦИСКИ МОЖНОСТИ И ЗБРАТИМУВАЊЕ НА ЗОНИТЕ „ЖАБЕНИ“ ОД БИТОЛА И „ТИРЕ“ ОД ТУРЦИЈА

Градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски и Претседателот на Индустриската зона „Тире“ и потпретседател на Стопанската комора на Измир, Метин...